Ana içeriğe atla

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğretim elemanları ile Çanakkale ve Amerika'da faaliyet gösteren NaraXR firması, planlanan Erasmus+ KA203 projesi ile inşaat mühendisliği eğitimini daha ileri taşımak için görüştü. Proje kapsamında inşaat mühendisliği öğrencilerinin sanal teknolojilerle birlikte sahadaki uygulamalardaki farkındalığını arttırma hedefi ortaya kondu.

Öğretim elemanlarımızdan Doç. Dr. İsa Vural, Dr. Öğr. Ü. Abdulkadir Özden, Arş. Gör. Adahi Şahin ve Arş. Gör. Dua Kayatürk ile NaraXR firmasını temsilen Öğr. Gör. Dr. Zafer Karadayı'nın bulunduğu toplantıda, proje kapsamında inşaat mühendisliği öğrencilerinin eğitim süreçlerinde güncel teknolojik imkanlara daha fazla ulaşabilmesi amacıyla Ar-Ge hakkında bilgi alışverişi yapıldı. SUBÜ ve NaraXR, uluslararası düzeyde eğitimde yenilik ve kalite sağlamak için geleceğin eğitim standartlarını belirleyerek öğrencilere daha etkileşimli ve katılımcı bir öğrenme deneyimi sunmayı hedefliyor.