Ana içeriğe atla

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Süleyman Adahi ŞAHİN ve Arş. Gör. Dua KAYATÜRK, Erasmus KA171 projesi kapsamında Fas’ın en iyi üniversitesi Cadi Ayyad Üniversitesini ziyaret etti.

Öğretim elemanlarımıza eşlik eden Cadi Ayyad Dış İlişkiler Direktörü Brahim ELAFQIH ile gerçekleştirilen buluşmada Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Cadi Ayyad Üniversitesi arasındaki işbirliği için ilk adım atıldı. Yapılan ziyaret ile birlikte iki üniversitenin potansiyel işbirlikleri üzerine fikir alışverişi yapılarak gelecekte oluşturulabilecek ortaklık projeleri tartışıldı.

Ayrıca üniversitenin sosyal ve eğitim öğretim imkanlarının da yakından inceleme fırsatı bulunması ve üniversitedeki İnşaat Mühendisliği bölümünün de ziyaretinin gerçekleşmesi verimli bir çalışma ortamının yaratılmasını güçlendirdi.

Bölümümüz araştırma görevlilerine ve Cadi Ayyad Üniversitesine teşekkür ederiz.

ziyaret

cadi ayyad